Sydentilbud fra Apollo

Apollo Reiser er en av Norges største turoperatører og har blitt kåret til Norges beste charteroperatør hele fem ganger. Selskapet sender hvert år over 350 000 solhungrige nordmenn til varmere strøk over hele verden, og tilbyr avreise fra en rekke steder over hele landet – fra Kristiansand i sør til Lakselv i nord.

Du kan velge mellom en rekke destinasjoner, fra de tradisjonelle favorittene Kanariøyene, Hellas og Spania til mer eksotiske steder som Jordan, Cuba eller Vietnam. Apollo tilbyr både pakkereiser, flybilletter, rundreiser, cruise og hotell og kan dessuten by på gruppereiser/konferansereiser for bedrifter såvel som private.

Sjekk de siste tilbudene – inklusive restplasser – her: ApolloSydenhoteller til gode priser

Mange ønsker å bestille hotell og flyreise separat, og derved ha større kontroll og fleksibilitet. Hotels.com har fantastisk utvalg i hoteller og overnattingssteder over hele verden – søk og bestill i dag!

Book online med ebookers

Ebookers.no (som også går under varemerket MrJet) er et av Skandinavias største online reisebyrå og tilbyr flybilletter, leiebiler, hoteller og pakkereiser over hele verden.

Nettstedet tilbyr meget bra bookingfunksjonalitet, med priskalender for enkelt å få oversikt over rimeligste reisetidspunkt. Man kan også enkelt bestille reiser med retur fra et annet sted enn man reiser til; en funksjon som kan være svært nyttig og som de færreste tilsvarende online reisebyråer kan skilte med.

Dårlig værmelding? Go to gate!

Sommerferien er kanskje over – men hva er vel bedre medisin mot høst og regnvær enn å ha billettene klare til en en høst- eller vinterreise til varmere strøk?

GoToGate har billige flyreiser og rimelige fly+hotell pakkereiser til mange destinasjoner, både i Europa og langt ute i verden. Fly, hotell og leiebil kan bookes i samme bestillingsprosess. Gotogate.no er medlem av IATA og Den Norske Reisebransjeforening.

Velkommen til sydenreiser.no!

2009-sesongen er under oppseiling, og sydenreiser.no vil presentere de beste tilbudene på pakketurer, restplasser, flybilletter og hotellovernatting.  Nyt sommeren i varme og hyggelige omgivelser, enten det er ved Middelhavet, i fjerne Østen eller i Sør-Amerika – uten å betale for mye!

Nettstedet vil blant annet presentere:

  • De siste restplasstilbudene fra anerkjente reiseoperatører
  • Gjesteartikler med reisebrev og nyttige erfaringer fra en rekke destinasjoner
  • Tips til hvor man booker rimelige flybilletter, hotellovernattinger og leiebil
  • Oversikt over de beste destinasjonene i syden